Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία English |

 
 

  Το σχολείο

  Οι καθηγητές

  Οι μαθήτριες

  Ευρ.Προγράμματα 

  Δραστηριότητες

  Η πόλη μας

  Ανακοινώσεις

  Συνδέσεις   

 

ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 2-4

ΤΚ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 210-4134056 

FAX 210-4134056

 

 

 

 

 

Έγινε η παραλαβή του κτηριακού συγκροτήματος που θα στεγάσει το Ράλλειο Γυμνάσιο και το Ράλλειο Λύκειο Θηλέων Πειραιά

  

  Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 - 45 χρόνια μετά την εκδίωξη του σχολείου από το ιστορικό  κτήριο του στην Πλατεία Κοραή και την κατεδάφισή του από τη Χούντα - έγινε η παραλαβή του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το Ράλλειο Γυμνάσιο και το Ράλλειο Λύκειο Θηλέων Πειραιά. Πρόκειται για ένα φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα που αποτελείται από τρία κτήρια (Γυμνάσιο, Λύκειο και Αμφιθέατρο) και βρίσκεται στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Γρ. Λαμπράκη, Πειραιώς, Επονιτών και Φωκαίας σε ακίνητο 7.633 τ.μ.

 

   

   Στην παραλαβή παρέστησαν εκ μέρους της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.  ο Προϊστάμενος Κατασκευών Εκπαιδευτικών Έργων κ. Ηρακλής Ζώταλης και η μηχανικός κ. Διονυσία Κοπανά,  εκ μέρους του Δήμου Πειραιά ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Αρχιτεκτονικού κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπαίδευσης  κ. Δέσποινα Αρβανίτη, και οι κ.κ. Γεράσιμος  Αγγελετάκης και Ιωάννης Δρέτσας, εκ μέρους του Γυμνασίου ο Δ/ντής κ. Θρασύβουλος Μαραγκόζογλου και οι καθηγητές κ.κ. Νικόλαος Αρφανάκος και Ιωάννης Τούρλος και εκ μέρους του Λυκείου ο Δ/ντής κ. Δημήτριος Καλαϊτζίδης. Την παράδοση στις Κτιριακές Υποδομές και το Δήμο Πειραιά έκανε ο κατασκευαστής του κτηριακού  συγκροτήματος κ. Νικόλαος Κοκκίνης συνοδευόμενος από τον μηχανικό κ. Γεώργιο Καπερώνη.

  Τώρα απομένει σε συνεργασία με το Δήμο να γίνει η μεταφορά του εξοπλισμού στο νέο κτήριο έτσι ώστε το Γυμνάσιο να λειτουργήσει εκεί το συντομότερο δυνατό. Το Λύκειο θα μετακομίσει μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

  Σίγουρα κατά την περίοδο της μετακόμισης θα δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του σχολείου και ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση των μαθητριών μας και των γονέων τους.

  Λόγω της μετακόμισης προβλέπεται ότι οι εγγραφές για την Α΄ τάξη του σχολικού έτους 2016-17 θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2016 στο καινούργιο κτήριο. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

 

 

Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία |

©2003 - 2016 Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά