Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία English |

 
 

  Το σχολείο

  Οι καθηγητές   

  Οι μαθήτριες  

  Ευρ. Προγράμματα

  Δραστηριότητες

  Η πόλη μας

  Ανακοινώσεις

  Συνδέσεις     

 

ΡΑΛΛΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καραΐσκου 147 & Μπουμπουλίνας

ΤΚ 18535 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. 210-4297425 

FAX 210-4297424

 

 

Απολογισμός εαρινής εορταγοράς

   

 

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι τα έσοδα από την Εαρινή Εορταγορά 2014 του Ραλλείου Γ/σίου ανήλθαν στο ποσό των δύο χιλιάδες ευρώ (2.000 ευρώ), τα οποία κατατέθηκαν την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 από τις μαθήτριες Μαρία Στριμένου και Σίλια Σαφαρίκα (πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου) στην τράπεζα ALPHA του Πασαλιμανίου. Η συγκεκριμένη κατάθεση
αφορούσε το γηροκομείο "Λυτρωτής" (1.000 ευρώ) και το "Σύνδεσμο φίλων ασθενών με καρκίνο του Ε.Α.Ν.Π. ΜΕΤΑΞΑ" (1.ΟΟΟ ευρώ").
 Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στην οικονομική συνεισφορά του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, το οποίο κάλυψε την αγορά υλικών που χρειάστηκαν για τις κατασκευές στο δημιουργικό εργαστήριο του σχολείου. Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί από εκδηλώσεις που οργάνωσαν τα παιδιά καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
  Κλείνοντας για άλλη μια φορά ευγνωμονούμε όλους αυτούς - γονείς, καθηγητές, μαθήτριες, φίλους του σχολείου - που συνέβαλαν ηθικά και υλικά, για να πραγματοποιηθεί ο υψίστης σημασίας σκοπός του μπαζάρ: "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ"
                                                    Η οργανωτική επιτροπή

 

 
 

Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία |

©2003 Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά