Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά καλεί όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητριών  σε Γενική Συνέλευση και τη διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την ΤΕΤΑΡΤΗ  28/11/2018 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 18:30 .

Όλοι οι γονείς έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμεροι, έχουν καταβάλει δηλαδή την ετήσια συνδρομή. Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν αυτοτελώς και οι δύο (2) γονείς ενός μαθητή, ενώ κάθε γονέας έχει μία (1) ψήφο ανεξαρτήτως αριθμού τέκνων που φοιτούν στο σχολείο. Όσοι δεν έχουν μέχρι την ημερομηνία των εκλογών καταβάλει την ετήσια συνδρομή, θα μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα με την συμμετοχή τους σε αυτές.

Για τις ανάγκες των εκλογών συγκροτείται Εφορευτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τρία (3) μέλη. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Από τις εκλογές θα προκύψουν:

Διοικητικό Συμβούλιο με επτά (7) μέλη
Εξελεγκτική Επιτροπή με τρία (3) μέλη

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Επειδή θεωρούμε σημαντική τη ενεργή συμμετοχή των γονέων όχι μόνο στις εκλογές αλλά και μετά από αυτές, θα θέλαμε να υπάρξουν πολυάριθμοι υποψήφιοι. Θα πρέπει ο καθένας μας να ξεπεράσει στο βαθμό που του αναλογεί τη λογική της ανάθεσης, καθώς για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου αλλά και του συλλόγου χρειάζονται τα μέλη με ενεργή συμμετοχή.
Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μας είναι δύσκολο να επιβαρύνονται με το έργο αυτό μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και να υπάρχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.. Αντί λοιπόν να κρίνουμε εκ του ασφαλούς πρόσωπα και καταστάσεις ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να προσφέρουμε στο σχολείο των παιδιών μας.

Είναι στο χέρι μας, να δείχνουμε ενδιαφέρον και παρουσία σε ότι αφορά τη ζωή μας, πόσο μάλλον των παιδιών μας.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο email του Συλλόγου ralleiogym@hotmail.com έως το μεσημέρι (14:00 μμ) της ίδιας  ημέρας των εκλογών (Τετάρτη 28 Νοεμβρίου).
Θα πρέπει να δηλώνετε το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και για ποιες θέσεις θέτετε υποψηφιότητα.

 

Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων