Τον βραβευμένο συγγραφέα  Βαγγέλη Ηλιόπουλο και το τελευταίο του βιβλίο <<Θωμάς QBIT: Ταξιδιώτης στο κάτοπτρο του χρόνου>> από τις εκδόσεις Πατάκη είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά οι μαθήτριες του Ραλλείου  Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά. Ο ταλαντούχος συγγραφέας απόλαυσε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας τα θεατρικά δρώμενα που είχαμε ετοιμάσει με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για το βιβλίο του. Αρχικά, ένα αφιέρωμα στον ίδιο το συγγραφέα και στη συνέχεια δύο θεατρικές ομάδες απέδωσαν όσο πιο πιστά μπορούσαν σκηνές από τον Θωμά Q-BIT. Ο καταξιωμένος  συγγραφέας προσιτός και ιδιαίτερα φιλικός απάντησε στα ερωτήματα μας. Ήταν μια εποικοδομητική ,και ευχάριστη μέρα,  που έκλεισε με ομαδικές φωτογραφίες και με υπογραφή  στα βιβλία μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Βαγγέλη Ηλιόπουλε. Μας καθηλώσατε σαν παρουσία και περιμένουμε τα επόμενα έργα σας!

 

Τσακίρη Ειρήνη  Β3

 

 

Αν είχαμε την ευκαιρία να γράψουμε ένα γράμμα στον συγγραφέα:

Αγαπητέ κύριε Ηλιόπουλε,

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στο σχολείο μας και με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολουθήσατε τα θεατρικά δρώμενα των δύο τμημάτων της δευτέρας γυμνασίου.

Αν και αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες στις πρόβες –τόσο με τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε όσο και με τους ρόλους που έπρεπε να μάθουμε –πιστεύουμε ότι καταφέραμε να σας παρουσιάσουμε κάτι μοναδικό και αξιόλογο. Σίγουρα απολαύσατε το Power-Point που παρουσίαζε το βιογραφικό σας και μια ερμηνευτική προσέγγιση του βιβλίου σας,<< Ο Θωμάς Q-BIT :Ταξιδιώτης στο κάτοπτρο του χρόνου>>. Εμείς ειλικρινά ικανοποιηθήκαμε από τις εύστοχες απαντήσεις που δώσατε στα ερωτήματά μας. Σας ευχαριστούμε που με πολύ προθυμία υπογράψατε τα βιβλία μας , βγήκατε μαζί μας φωτογραφίες και μας δείξατε τον καλύτερό σας εαυτό.

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά όταν θα κυκλοφορήσει ο Θωμάς Q-BIT 2.        Ανυπομονούμε όλες οι μαθήτριες.

Με αληθινή εκτίμηση Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά .