Επαναληπτική Γενική Συνέλευση για Εκλογές

          για ανάδειξη νέου Δ.Σ του Συλλόγου

                  Γονέων και Κηδεμόνων

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά μετά από την χτεσινή  Γενική Συνέλευση, Τετάρτη 6/11/19 την οποία είχε προγραμματίσει και  στην  οποία δεν υπήρξε απαρτία ώστε να διενεργηθούν εκλογές  καλεί όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητριών  σε  επαναληπτική Γενική Συνέλευση για  τη διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την ΤΕΤΑΡΤΗ  13/11/2018 και ώρα 18.30΄ στο αμφιθέατρο του σχολείου μας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν  ανεξαρτήτως αριθμού  γονέων. Η παρουσία  όσο περισσοτέρων γονέων και κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη !

Οι περισσότεροι από τους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου μας έχουν ανταποκριθεί στις προσκλήσεις του προηγουμένου Δ.Σ του Συλλόγου μας καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους και είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι και σας ευχαριστούμε, γιατί εσείς μας δίνετε την δυνατότητα να  πραγματοποιήσουμε δράσεις για τα παιδιά μας. Όμως αγαπητοί μας γονείς εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία σας στις συγκεντρώσεις του Συλλόγου μας .

Είναι ανάγκη να αναδείξουμε νέο Δ.Σ του Συλλόγου μας όσο μπορούμε ισχυρό . Χρειαζόμαστε και υποψηφίους και « ψηφοφόρους » .Γνωρίζουμε πόσο πιεσμένοι είμαστε οι περισσότεροι από εμάς , όμως ας βρούμε λίγο χρόνο την επόμενη  Τετάρτη 13/11/19 να παρευρεθούμε στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές μας, παρακάμπτοντας ίσως κάποια άλλη υποχρέωση μας εκείνο το απόγευμα. Όσοι περισσότεροι τόσο δυνατότεροι ,για μας και τα παιδιά μας ! Σας περιμένουμε !

 

                                            Με εκτίμηση

               Γκλεζάκου Αλέκα                              Μοσχονά Μαρία

                  (πρόεδρος)                                        (ταμίας)