Αγαπητοί γονείς, Αγαπημένα μας κορίτσια

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά εύχεται σε όλους σας ,ολόψυχα ,Χριστός Ανέστη ,το άγιο φως ,που δεν άναψε φέτος στις εκκλησιές μας αλλά στις καρδιές όλων μας ας μας φωτίζει και ας μας αξιώνει να γιορτάζουμε κάθε χρονιά με υγεία ,αγάπη και χαρά, χωρίς περιπέτειες και αγωνίες για τη ζωή όλων μας.

Δοκιμαστήκαμε όλοι μας και θα δοκιμαστούμε ,ίσως ακόμη για πολύ, και σε πολλά επίπεδα όμως με ψυχραιμία, αισιοδοξία ,αλληλοκατανόηση , αλληλεγγύη και συνεργασία θα τα καταφέρουμε !

Βγαίνοντας από αυτήν  την πρώτη φάση  της δοκιμασίας, πρώτα από όλα, υγιείς,  και προσπαθώντας να επανέλθουμε και εμείς και τα παιδιά μας,  στην ομαλότητα της καθημερινής μας ζωής , ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας, γονείς ,παιδιά  και δασκάλους του σχολείου μας.

Με θετική λοιπόν σκέψη προσπαθούμε να συνεχίσουμε τη δράση μας και να οργανώσουμε τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας και το σχολείο μας.

Συνεχίζουμε για μία ακόμη χρονιά την οργάνωση για την Μεταφορά των μαθητριών, με πούλμαν και  σας καλούμε  να συμπληρώσετε την αίτηση, που ακολουθεί στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης, για μεταφορά για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021  και να την στείλετε με e–mail στο ralleiosg@gmail.com  έως τις  30 Μαΐου 2020  προκειμένου να έχουμε τον πλήρη αριθμό των συμμετεχόντων και να οριστούν τα δρομολόγια.

Προσπαθούμε να διοργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό ,ασφαλή και οικονομικό τρόπο την μεταφορά των παιδιών και να ικανοποιήσουμε ,στο μέτρο του δυνατού, όλα τα αιτήματά σας.

Ξεκινάμε με τις αιτήσεις των μαθητριών που ήδη φοιτούν στα σχολεία μας ,(μαθήτριες που τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021 θα είναι στη Β΄και Γ’ τάξη του Γυμνασίου μας αλλά και τις μαθήτριες που φοιτούν στο Λύκειο) και θα συνεχίσουμε με  τις αιτήσεις των μαθητριών  που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη μας μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί .

Εξαιτίας των εκτάκτων συνθηκών οι λεπτομέρειες της  Σύμβασης με τον Μεταφορέα , τα ακριβή δρομολόγια και τα κόμιστρα ,θα μας επιτρέψετε, να σας ανακοινωθούν αμέσως μόλις διευκρινιστούν με σαφήνεια και εγκυρότητα από τις αρμόδιες αρχές, οι κανονισμοί μεταφοράς μαθητών με μισθωμένα οχήματα ,που λειτουργούν ως σχολικά.(Ελπίζουμε ότι, εάν δεν υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τον αριθμό των μεταφερομένων μαθητριών σε κάθε όχημα ,τα κόμιστρα να είναι στα περσινά πλαίσια).

Να είστε βέβαιοι ότι προσπάθεια και μέριμνα και του Συλλόγου μας είναι, όπως πάντα, η συντομότερη, οικονομικότερη αλλά και, από κάθε άποψη, ασφαλής μετακίνηση των παιδιών μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • Αποχωρήσεις από τα δρομολόγια μαθητριών μετά την έναρξη τους θα επιβαρύνουν αναλογικά τους υπόλοιπους.

 

  • Η πληρωμή των κομίστρων είναι μηνιαία και προκαταβάλλεται πριν την λήξη του προηγούμενου μήνα.

 

  • Για κάθε παιδί ο γονέας πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστή αίτηση.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ