Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά συγχαίρει και καλωσορίζει τις μαθήτριες που σήμερα κληρώθηκαν στο σχολείο μας και θα είναι οι μαθήτριες της Α΄τάξης του Γυμνασίου μας την νέα σχολική χρονιά 2020-2021.

Συγχαίρουμε επίσης και τους γονείς των νέων μαθητριών μας και τους καλωσορίζουμε στο σχολείο μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά  επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει τις μαθήτριες του σχολείου μας καθότι ο τόπος κατοικίας τους, πολλές φορές δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σχολείο  διοργανώνει την μεταφορά των παιδιών με πούλμαν   από την περιοχή της κατοικίας τους προς το σχολείο το πρωί  όπως επίσης και την  επιστροφή τους από το σχολείο το μεσημέρι, όταν αυτό είναι δυνατό, δηλαδή όταν συγκεντρώνεται αρκετός αριθμός παιδιών, από κοντινές μεταξύ τους περιοχές, ώστε να μπορεί να δρομολογηθεί  ένα πούλμαν και φυσικά να είναι προσιτό από τους γονείς το οικονομικό κόστος.

Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά φέτος και πρόθεση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι να συνεχιστεί ,να γίνεται κάθε χρόνο καλύτερη και να εξυπηρετεί όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό μαθητριών και  γονιών .

Σας  ενημερώνουμε λοιπόν ότι όσοι γονείς ενδιαφέρονται για το θέμα αυτό  μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση, που ακολουθεί στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης, για μεταφορά για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021  και να την στείλουν με e–mail στο ralleiosg@gmail.com  έως τις  30 Μαΐου 2020  προκειμένου να έχουμε τον πλήρη αριθμό των συμμετεχόντων και να οριστούν τα δρομολόγια.

Προσπαθούμε να διοργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό ,ασφαλή και οικονομικό τρόπο την μεταφορά των παιδιών και να ικανοποιήσουμε ,στο μέτρο του δυνατού, όλα τα αιτήματά σας. Εξαιτίας των εκτάκτων συνθηκών οι λεπτομέρειες της  Σύμβασης με τον Μεταφορέα , τα ακριβή δρομολόγια και τα κόμιστρα ,θα μας επιτρέψετε, να σας ανακοινωθούν αμέσως μόλις διευκρινιστούν με σαφήνεια και εγκυρότητα από τις αρμόδιες αρχές, οι κανονισμοί μεταφοράς μαθητών με μισθωμένα οχήματα ,που λειτουργούν ως σχολικά.(Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος, σύμφωνα με τα περσινά δρομολόγια, είναι 50 έως 60 ευρώ)

Να είστε βέβαιοι ότι προσπάθεια και μέριμνα και του Συλλόγου μας είναι, όπως πάντα, η σίγουρη και, από κάθε άποψη, ασφαλής μετακίνηση των παιδιών μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

  • Αποχωρήσεις από τα δρομολόγια μαθητριών μετά την έναρξη τους θα επιβαρύνουν αναλογικά τους υπόλοιπους.

 

  • Η πληρωμή των κομίστρων είναι μηνιαία και προκαταβάλλεται πριν την λήξη του προηγούμενου μήνα.

 

  • Για κάθε παιδί ο γονέας πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστή αίτηση.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στους Παπαλάιο Νίκο ( τηλ. 6943 489 757) και Λυμπέρη Ρούλα (τηλ. 6944 552 276)  , Υπευθύνους  για την διοργάνωση της Μεταφοράς   και Μοσχονά Μαρία (6944 755 950) (πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων)

Με εκτίμηση το Δ.Σ του

Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ