Αγαπητοί γονείς , αγαπημένες μας μαθήτριες

Έφτασε επιτέλους  μετά από περιπέτειες και  καθυστερήσεις   η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς 2020-2021. Καλωσορίζουμε όλα τα παιδιά μας και τους γονείς τους, ιδιαίτερα τις μαθήτριες και τους γονείς της Α ’τάξης του σχολείου μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται ολόψυχα μια ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά ,πάνω από όλα με υγεία . Όλοι μας βιώσαμε και βιώνουμε αγωνίες, ταλαιπωρίες και λογικές ανησυχίες ,πρωτόγνωρες όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για όλη την ανθρωπότητα, για πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και σταθερά. Η ζωή μας όμως πρέπει να συνεχιστεί και κυρίως των παιδιών μας που έχουν μεγάλη ανάγκη να επιστρέψουν ,όσο γίνεται ήρεμα και ομαλά, στις δραστηριότητες  και στη σχολική τους ζωή.

Ίσως και αυτή η χρονιά να είναι δύσκολη και με ιδιαιτερότητες που μπορεί να δυσκολεύουν όλους μας ,μαθητές ,δασκάλους και γονείς, όμως με ορθολογισμό, ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία ,αλληλεγγύη, καλή συνεργασία  και ,παρακαλούμε θερμά, με σεβασμό στα μέτρα που εξασφαλίζουν την υγεία των παιδιών και των οικογενειών μας θα τα καταφέρουμε !

Δυστυχώς φέτος εξαιτίας των μέτρων προστασίας, που επιβάλλονται από την  επιδημία , δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση ,που γινόταν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, για τους γονείς της Α ΄τάξης  του Γυμνασίου μας ,μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης και των καθηγητών του Γυμνασίου μας και  έδινε την ευκαιρία στο Δ.Σ του  Συλλόγου μας  να γνωριστούμε από κοντά και να τους ενημερώσουμε και εμείς για τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων.

Όμως θα βρούμε ένα τρόπο να επικοινωνήσουμε ,να γνωριστούμε και να σας ενημερώνουμε για ότι χρειαστεί. Η τεχνολογία θα μας βοηθήσει σε αυτό. Προς το παρόν, σας ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα  14/ 9 /2020 ημέρα του αγιασμού   θα βρισκόμαστε στην είσοδο του σχολείου να σας καλωσορίσουμε και να συνομιλήσουμε μαζί σας ,με   όσους γονείς συνοδεύσουν τα παιδιά τους την   ημέρα αυτή.

Υπενθυμίζουμε λοιπόν στους γονείς των μαθητριών της Β ΄και Γ΄ τάξης και ενημερώνουμε  τους γονείς της Α΄ τάξης  ότι   η ετήσια συνδρομή σας είναι το μόνο τακτικό έσοδο του Συλλόγου, χάρη  στο οποίο  έχουμε τη δυνατότητα να  σχεδιάσουμε διάφορες δράσεις που αφορούν τα παιδιά μας ,να καλύψουμε ανάγκες και να  ενισχύσουμε   το Σχολείο μας για την καλύτερη λειτουργία του.  Περιμένουμε, λοιπόν, από όλους σας να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, γνωρίζοντας  ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά μας, με πολλαπλάσιο όφελος.

Η ετήσια συνδρομή διατηρείται  στα 15 ευρώ για ένα παιδί και 20 ευρώ για δύο ή και περισσότερα παιδιά. Ελπίζουμε ότι θα  ανταποκριθείτε και φέτος και θα  στείλετε τη συνδρομή σας  ,όποτε μπορείτε  και διευκολύνεστε.

Επειδή φέτος η δυνατότητα να παρευρισκόμαστε στο σχολείο και εσείς και τα μέλη του Συλλόγου θα είναι μικρή, θα μπορείτε να στέλνετε την ετήσια συνδρομή σας με τα παιδιά στο σχολείο ,στον υποδιευθυντή μας κ. Δερμάτη και πάλι εμείς με τα παιδιά  θα σας στέλνουμε την απόδειξη ,εδώ βέβαια οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον κ. υποδιευθυντή μας που και την περσινή χρονιά διευκόλυνε τόσο πολύ το Δ.Σ του Συλλόγου μας σε αυτό το θέμα.

Επιθυμούμε να σας βεβαιώσουμε ότι το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι πάντοτε πρόθυμο να δεχτεί κάθε αίτημα και ερώτημά σας και  διαθέσιμο να συνδράμει σε κάθε ζήτημα  που αφορά τα παιδιά μας, όσο είναι δυνατόν και μπορεί.

 

Σας ευχόμαστε μια ήρεμη και δημιουργική σχολική χρονιά

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά