ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

e-mail: ralleiosg@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

( Μεταφορά μαθητριών με πούλμαν )

 

Αγαπητοί γονείς ,Αγαπημένα μας κορίτσια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας εύχεται Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη , καλή επιστροφή στα θρανία του σχολείου μας, καλό και απρόσκοπτο τέλος σε αυτή τη δύσκολη ,για όλους μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, σχολική χρονιά.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας για πέμπτη σχολική χρονιά ξεκινά την διοργάνωση της μεταφοράς των μαθητριών με τα πούλμαν. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η περσινή διοργάνωση έγινε με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις για μεταφορά ακόμη και των επιλαχουσών μαθητριών της Α΄ τάξης  που ήρθαν στο σχολείο μας το φθινόπωρο. Ελπίζουμε και φέτος να τα καταφέρουμε το ίδιο καλά με τη δική σας  πάντα συνεργασία.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε  μεταφορά  με το πούλμαν για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 ,(και για τις μαθήτριες που θα φοιτούν στο Γυμνάσιο αλλά και για όσες φοιτούν στο Λύκειο) μπορείτε να  υποβάλλετε την αίτησή σας  από

την Δευτέρα  10 Μαΐου 2021 έως την 30 Μαΐου 2021.

Παρακαλούμε να υποβάλλετε την αίτησή σας εντός της παραπάνω προθεσμίας,   για να σχεδιαστούν τα δρομολόγια και να έχετε ,έγκαιρα,  την σχετική πληροφόρηση για τη νέα σχολική χρονιά .

Ακολουθεί στο τέλος της ανακοίνωσης έντυπο αίτησης το οποίο συμπληρώνεται και αποστέλλετε στο email  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων   ralleiosg@gmail.com επισυνάπτεται επίσης ο κανονισμός μεταφοράς για τον οποίο οφείλετε να είστε όλοι ενήμεροι.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις σας ,μόνον εάν υπάρχουν κενές θέσεις στα πούλμαν.

Το μηνιαίο κόστος, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων στα δρομολόγια .Πιστεύουμε ότι, αν υπάρχει η ίδια με την φετινή συμμετοχή ,τα κόμιστρα θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα.

Για κάθε παιδί ο γονέας πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστά αίτηση. Με την συμπλήρωση της αίτησης ο γονέας αποδέχεται τον Κανονισμό Μεταφοράς.

Θερμή ! θερμή! παράκληση προς όλους σας να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας το εξής :

Η συμμετοχή σας στα δρομολόγια των πούλμαν συνιστά μια υποχρέωση τόσο απέναντι στο πρακτορείο μεταφοράς όσο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αποχωρήσεις μαθητριών από τα δρομολόγια μετά την έναρξή τους  θα επιβαρύνουν αναλογικά τους υπόλοιπους.

Αφορμή για αυτή την παράκλησή μας είναι το γεγονός ότι έχουν  συμβεί αποχωρήσεις επανειλημμένα,  προηγούμενες  χρονιές. Κατανοείτε ,πιστεύουμε όλοι σας, ότι δεν είναι σωστό να επιβαρύνονται οικονομικά οι υπόλοιποι γονείς που παραμένουν συνεπείς στην υποχρέωση που ανέλαβαν και βεβαίως δεν είναι δυνατόν να ζημιώνεται το πρακτορείο που αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών .

Να σας υπενθυμίσουμε ακόμη ότι η  πληρωμή των κομίστρων είναι μηνιαία και ο κάθε μήνας προπληρώνεται πριν την λήξη του προηγούμενου μήνα (αυτό ισχύει με όλα τα πρακτορεία που αναλαμβάνουν σχολικές μεταφορές). Η πληρωμή γίνεται απ’ ευθείας από τους γονείς στον Μεταφορέα.  Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το οικονομικό μέρος ως προς την εκπλήρωσή του από τους γονείς  ούτε προς τον μεταφορέα για την είσπραξή του. Ο Μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να εκδίδει μηνιαία το νόμιμο φορολογικό στοιχείο σε κάθε γονέα.

 Όλη αυτή η διοργάνωση, που στοιχίζει πολύ χρόνο και κόπο στα μέλη του Συλλόγου που την  αναλαμβάνουν και την διεκπεραιώνουν έχει ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των παιδιών και των γονιών τους. Παρακαλούμε λοιπόν θερμά να παραμένετε συνεπείς  βοηθώντας μας έτσι να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε αυτή την διοργάνωση.

Σας υπενθυμίζουμε ακόμη  την τήρηση των μέτρων προστασίας και καλής συμπεριφοράς μέσα στα πούλμαν .

  • Όλα τα παιδιά φορούν τη μάσκα τους σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς τους με το πούλμαν.
  • Δεν αλλάζουν τη θέση τους ,προτιμούν να κάθονται μόνα τους και αν αυτό δεν είναι δυνατόν κάθονται πάντοτε με το ίδιο κορίτσι δίπλα τους.
  • Τηρούν την καθαριότητα του οχήματος , δεν κάνουν θόρυβο , δεν είναι όρθια αλλά παραμένουν στις θέσεις τους.
  • Σέβονται τις οδηγίες του οδηγού.

 

Σας ευχαριστούμε  και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την κατανόηση και την συνεργασία σας ,όπως άλλωστε την είχαμε μέχρι τώρα.

Καλή επάνοδο των παιδιών μας  στο σχολείο τους.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Για τον κανονισμό μεταφοράς πατήστε εδώ:  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Για αίτηση πατήστε εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ