ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

e-mail: ralleiosg@gmail.com

 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

              ( Μεταφορά μαθητριών με πούλμαν )

 Αγαπητοί γονείς ,αγαπημένα μας κορίτσια της Α΄τάξης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά σας καλωσορίζει στο σχολείο μας και σας εύχεται καλή αρχή και καλή φοίτηση στο Ράλλειο Γυμνάσιο.

Σας  ενημερώνουμε , για όσους δεν το γνωρίζετε ήδη, , ότι το Δ.Σ του Συλλόγου μας στην προσπάθεια του να εξυπηρετήσει τις μαθήτριες του σχολείου μας των οποίων  ο τόπος κατοικίας   δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σχολείο  διοργανώνει την μεταφορά των παιδιών με πούλμαν   από την περιοχή της κατοικίας τους προς το σχολείο το πρωί  όπως επίσης και την  επιστροφή τους από το σχολείο το μεσημέρι, όταν αυτό είναι δυνατό, δηλαδή όταν συγκεντρώνεται αρκετός αριθμός παιδιών, από κοντινές μεταξύ τους περιοχές, ώστε να μπορεί να δρομολογηθεί  ένα πούλμαν και φυσικά να είναι προσιτό από τους γονείς το οικονομικό κόστος.

Η δράση αυτή του  Δ.Σ του Συλλόγου μας διοργανώνεται για πέμπτη σχολική χρονιά και ελπίζουμε να είναι τόσο επιτυχημένη όσο η περσινή διοργάνωση που καταφέραμε να  ικανοποιηθούν  οι αιτήσεις για μεταφορά ακόμη και των επιλαχουσών μαθητριών της Α΄ τάξης  που ήρθαν στο σχολείο μας το φθινόπωρο και υπήρχαν τρία (3) δρομολόγια .

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε  μεταφορά  με το πούλμαν για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022 , μπορείτε να  υποβάλλετε την αίτησή σας  από

το Σάββατο  10 Μαΐου 2021  έως το  Σάββατο  30 Μαΐου 2021.

Παρακαλούμε να υποβάλλετε την αίτησή σας εντός της παραπάνω προθεσμίας,   για να σχεδιαστούν τα δρομολόγια και να έχετε ,έγκαιρα,  την σχετική πληροφόρηση για τη νέα σχολική χρονιά .

Ακολουθεί στο τέλος της ανακοίνωσης έντυπο αίτησης το οποίο συμπληρώνεται και αποστέλλετε στο email  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων   ralleiosg@gmail.com επισυνάπτεται επίσης ο Κανονισμός μεταφοράς για τον οποίο οφείλετε να είστε όλοι ενήμεροι .

Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα γίνουν δεκτές οι αιτήσεις σας ,μόνον εάν υπάρχουν κενές θέσεις στα πούλμαν.

 Για κάθε παιδί ο γονέας πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστά αίτηση. Με την συμπλήρωση της αίτησης ο γονέας αποδέχεται τον Κανονισμό Μεταφοράς. Επίσης οι γονείς που θα μεταφέρουν τα παιδιά τους πρέπει να είναι μέλη του Συλλόγου και ταμειακώς εντάξει.(Η ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο Γονέων  είναι 15 ευρώ για ένα παιδί ,20 ευρώ για δύο παιδιά και θα ενημερωθείτε για τον τρόπο καταβολής της).

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι περιοχές που συνήθως εξυπηρετούνται ,γιατί υπάρχει μεγάλος αριθμός μαθητριών από αυτές, είναι Κορυδαλλός ,Νίκαια, Κερατσίνι. Πέραμα ,Δραπετσώνα Πειραιάς.                                                                   Τα δρομολόγια σχεδιάζονται  για διέλευση του λεωφορείου από κεντρικές οδικές αρτηρίες σχετικά πλησίον των οδών κατοικίας των μαθητριών. Ορίζονται τα ακριβή σημεία επιβίβασης/αποβίβασης των μαθητριών (π.χ. στάση λεωφορείου ή άλλο χαρακτηριστικό σημείο ή διασταύρωση) και η ώρα που το κάθε παιδί θα περιμένει το πρωί στο καθορισμένο σημείο. Η ώρα αναχώρησης από το σχολείο θα είναι μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού προγράμματος, ( του επταώρου) δηλαδή 14:15-14:20 περίπου.                                                                  Το μηνιαίο κόστος,  εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων στα δρομολόγια καθώς και τις ημέρες μεταφοράς .Πιστεύουμε ότι, αν υπάρχει η ίδια με την περσινή συμμετοχή ,τα κόμιστρα θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα (περίπου 60 ευρώ μηνιαίο κόστος). Ο κάθε μήνας προπληρώνεται πριν την λήξη του προηγούμενου μήνα (αυτό ισχύει με όλα τα πρακτορεία που αναλαμβάνουν σχολικές μεταφορές). Η πληρωμή γίνεται απ’ ευθείας από τους γονείς στον Μεταφορέα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που θα σας γνωστοποιηθούν. Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το οικονομικό μέρος ως προς την εκπλήρωσή του από τους γονείς  ούτε προς τον μεταφορέα για την είσπραξή του. Ο Μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να εκδίδει μηνιαία το νόμιμο φορολογικό στοιχείο σε κάθε γονέα.               Θερμή ! θερμή! παράκληση προς όλους σας να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη σας το εξής :                                                                               Η συμμετοχή σας στα δρομολόγια των πούλμαν συνιστά μια υποχρέωση τόσο απέναντι στο πρακτορείο μεταφοράς όσο και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αποχωρήσεις μαθητριών από τα δρομολόγια μετά την έναρξή τους  θα επιβαρύνουν αναλογικά τους υπόλοιπους.               Αφορμή για αυτή την παράκλησή μας είναι το γεγονός ότι έχουν  συμβεί αποχωρήσεις επανειλημμένα,  προηγούμενες  χρονιές. Κατανοείτε ,πιστεύουμε όλοι σας, ότι δεν είναι σωστό να επιβαρύνονται οικονομικά οι υπόλοιποι γονείς που παραμένουν συνεπείς στην υποχρέωση που ανέλαβαν και βεβαίως δεν είναι δυνατόν να ζημιώνεται το πρακτορείο που αναλαμβάνει την μεταφορά των παιδιών .                                         Όλη αυτή η διοργάνωση, που στοιχίζει πολύ χρόνο και κόπο στα μέλη του Συλλόγου που την  αναλαμβάνουν και την διεκπεραιώνουν έχει ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των παιδιών και των γονιών τους. Παρακαλούμε λοιπόν θερμά να παραμένετε συνεπείς  βοηθώντας μας έτσι να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε αυτή την διοργάνωση.

 

Μπορείτε  να παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις του Συλλόγου μας στο site του σχολείου μας , gym-ralleion.att.sch.gr ή  Ράλλειο Γυμνάσιο Θηλέων Πειραιά , Σύλλογος γονέων ,Ανακοινώσεις Συλλόγου γονέων.

Σας ευχαριστούμε  και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την κατανόηση και την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Ακολουθεί ο Κανονισμός Μεταφοράς και η Αίτηση.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ