Αγαπητοί Γονείς , αγαπημένα μας κορίτσια

 

Ελπίζουμε ότι επανέρχεστε όλοι υγιείς και ανανεωμένοι .Ευχόμαστε  Καλό Σεπτέμβρη, Καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά με δύναμη και αντοχές. Ας ευχηθούμε αυτή η χρονιά να μην μας επιφυλάξει αγωνίες και ταλαιπωρίες όπως οι δύο προηγούμενες .   Μακάρι να καταφέρουμε φέτος να επικοινωνήσουμε «ζωντανά», να συζητήσουμε τα θέματα που αφορούν τα παιδιά μας και το σχολείο μας!

Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα  στο σχολείο μας τα κορίτσια της Α΄ Γυμνασίου και τους γονείς τους και ευχόμαστε καλή φοίτηση στο Ράλλειο Γυμνάσιο.

Θα  θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου μας λήγει και το φθινόπωρο θα προκηρυχτούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για αυτό. Ζητάμε όμως από τώρα να σκεφτείτε ενδεχόμενη υποψηφιότητά σας στις εκλογές για  ανάδειξη νέου Δ.Σ, κυρίως οι γονείς που τα παιδιά τους θα είναι στο σχολείο τα επόμενα 2 – 3 χρόνια και κυρίως να φροντίσετε για τη  συμμετοχή σας  στη διαδικασία της ψηφοφορίας .

Έχουμε την τύχη τα παιδιά μας να φοιτούν σε ένα σχολείο που λειτουργεί εύρυθμα, και αυτό αποδείχτηκε ποικιλοτρόπως αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια της επιδημίας ,που υπάρχει πολύ καλή συνεργασία του Διευθυντή ,των Υποδιευθυντών ,των Καθηγητών τόσο  με τις μαθήτριες όσο και με τους γονείς και φυσικά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που τα παιδιά μας απολαμβάνουν την αγάπη ,το ενδιαφέρον και την φροντίδα των δασκάλων τους .Όμως η ύπαρξη , η παρουσία , οι δράσεις και η βοήθεια του Συλλόγου Γονέων είναι πάντα χρήσιμη, ενισχύει και συμπληρώνει τη δραστηριότητα και το έργο του σχολείου .Είναι όχι μόνο χρήσιμη αλλά απαραίτητη η παρουσία του και η αρωγή του για την λειτουργία του κάθε σχολείου.

Θα σας ενημερώσουμε λοιπόν έγκαιρα για την διαδικασία των εκλογών.

Σας υπενθυμίσουμε ακόμη ότι η δική σας ετήσια συνδρομή δίνει την ευκαιρία στο εκάστοτε Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων να πραγματοποιεί δραστηριότητες με αποδέκτη πάντοτε τα παιδιά μας και τη ενίσχυση του έργου του σχολείου μας όποτε χρειάζεται.

Όσοι από εσάς λοιπόν  βρεθείτε στο σχολείο την ημέρα του αγιασμού  (Δευτέρα 13/9/21 ) θα μπορέσετε να δώσετε την ετήσια συνδρομή σας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου ,αναζητήστε τους στην είσοδο και στο αίθριο του σχολείου.

Όσοι όμως  δεν μπορέσετε την ημέρα του αγιασμού και επειδή  τόσο η δική σας όσο και η δική μας παρουσία στο σχολείο δεν μπορεί να είναι καθημερινή και είναι επίσης λίγο  δύσκολη ,ένεκα των τηρουμένων μέτρων ,θα ακολουθήσουμε και φέτος το γνωστό, στους περισσότερους τουλάχιστον  γονείς, τρόπο. Μπορείτε να στέλνετε τα χρήματα με τα παιδιά στον καλό μας υποδιευθυντή τον  κύριο Δερμάτη ,που προθυμότατα όλα τα χρόνια μας εξυπηρετεί, και από εκείνον πάλι θα παίρνουν τα παιδιά την απόδειξη του Συλλόγου. (Η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για ένα παιδί ,20 ευρώ για δύο παιδιά). Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Σας ευχόμαστε και πάλι υγεία, καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας !

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.