ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Γενική Συνέλευση και  Εκλογές Συλλόγου Γονέων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά καλεί όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητριών  σε Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) και τη διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/10/2021 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.

Σε περίπτωση  απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 19:30 .

Όλοι οι γονείς έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμεροι, έχουν καταβάλει δηλαδή την ετήσια συνδρομή τους . Όσοι δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι την ημερομηνία των εκλογών, θα μπορούν να το κάνουν ταυτόχρονα με την συμμετοχή τους σε αυτές.

Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν αυτοτελώς και οι δύο (2) γονείς ενός μαθητή, ενώ κάθε γονέας έχει μία (1) ψήφο ανεξαρτήτως αριθμού τέκνων που φοιτούν στο σχολείο.

Για τις ανάγκες των εκλογών συγκροτείται Εφορευτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τρία (3) μέλη. Τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ΔΕΝ μπορούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Από τις εκλογές θα προκύψουν:

-Διοικητικό Συμβούλιο με επτά (7) μέλη και (3) αναπληρωματικά
Εξελεγκτική Επιτροπή με τρία (3) μέλη και (2) αναπληρωματικά

        Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

Η ενεργή συμμετοχή των γονέων όχι μόνο στις εκλογές αλλά και μετά από αυτές είναι πολύ σημαντική .Σας προσκαλούμε λοιπόν να θέσετε υποψηφιότητα όσοι περισσότερο μπορείτε και επίσης να προσέλθετε στην Συνέλευση και την ψηφοφορία .Για να μπορέσουμε να εκλέξουμε με άνεση ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας , που αποτελεί την επίσημη, θεσμοθετημένη παρουσία μας στο σχολείο των παιδιών μας ,αλλά και για να εξασφαλίσουμε  τη συνέχεια και λειτουργία του Δ.Σ, εάν υπάρξουν ,ενδεχομένως, αποχωρήσεις μελών του ,που τα παιδιά τους θα  αποφοιτήσουν από το Γυμνάσιο στην διετία ισχύος του εκλεγέντος Δ.Σ.

Η δράση του Συλλόγου Γονέων μπορεί να συμπληρώνει και να ενισχύει τη λειτουργία του σχολείου και να προσφέρει στα παιδιά μας διευκολύνσεις και βοήθεια σε ότι χρειαστούν. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τη διοργάνωση της μεταφοράς των μαθητριών από και προς το σχολείο με πούλμαν η οποία είναι έργο του Συλλόγου Γονέων και τόσο εξυπηρετεί παιδιά, γονείς και τελικά το σχολείο μας.

Ας αφιερώσουμε λίγο από το υστέρημα του χρόνου και των δυνάμεων μας για να προσφέρουμε στο σχολείο των παιδιών μας ό,τι  καλύτερο μπορούμε.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο email του Συλλόγου ralleiosg@gmail.com έως το μεσημέρι (14:00 μ.μ.) της   ημέρας των εκλογών Τετάρτη (6/10/21).Θα πρέπει να δηλώνετε το ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και για ποιες θέσεις θέτετε υποψηφιότητα.

Σας επισυνάπτουμε έντυπο Αίτησης υποψηφιότητας.

Πατήστε εδώ: Αίτηση Υποψηφιότητας

Με εκτίμηση

Μοσχονά Μαρία

Πρόεδρος  Δ.Σ Συλλόγου Γονέων