Αγαπητοί Γονείς . Αγαπημένες  μας μαθήτριες ,

 

Το Δ Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΡΑΛΛΕΙΟΥ   ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ σας εύχεται

Καλό φθινόπωρο και  Κ Α Λ Η  Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η  Χ Ρ Ο Ν Ι Α

Καλωσορίζουμε τις μαθήτριες της Α’ τάξης και τους γονείς τους. Ευχόμαστε σε όλα τα  παιδιά μας καλή πρόοδο , με υγεία , δύναμη και επιτυχία στις  δραστηριότητες  και τους στόχους τους ,σε όλους τους γονείς υγεία, κουράγιο και αντοχές να τα στηρίζουμε και να τα καμαρώνουμε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις δράσεις του την προηγούμενη σχολική χρονιά (2018-2019). Με πολλή όρεξη, ενδιαφέρον, χαρά και με τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτουμε διοργανώσαμε για τα παιδιά μας τις παρακάτω δραστηριότητες

Λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας προσφέραμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα με δωράκι για κάθε τυχερή σε κάθε τμήμα όλων των τάξεων του Γυμνασίου μας .Είχαμε ακόμη και τρεις υπερτυχερές , μία σε κάθε τάξη , που  κέρδισαν από μία απολαυστική τούρτα ,ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου Μαστρονικόλα.

Στις 1/3/19 διοργανώσαμε στο χώρο του σχολείου μας αποκριάτικη εκδήλωση ,με καλό φαγητό ,όμορφη μουσική και τραγούδια από D.J. Τα κορίτσια μας χάρηκαν και διασκέδασαν .

Διοργανώσαμε 6/5/19 – 13/5/19 στο χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου μας μια έκθεση βιβλίου όπου οι μαθήτριες αλλά και πολλοί γονείς μπόρεσαν να προμηθευτούν καλά βιβλία την καλύτερη συντροφιά για τις διακοπές τους.

Το Δ.Σ του συλλόγου πέτυχε την ευγενική χορηγία της εταιρίας ΛΥΣΙΣ ΑΠΕΝΤΟΝΩΣΗ  και  πραγματοποιήθηκε  απεντόμωση στον περιβάλλοντα χώρο και τα προαύλια του σχολείου για την καταπολέμηση των εντόμων και κυρίως των κουνουπιών ,ώστε να προστατεύσουμε όσο μας είναι δυνατόν τα παιδιά μας.

Με επίμονη προσπάθεια και επανειλημμένες παραστάσεις  στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Πειραιά καταφέραμε να φροντίσουν σε κάποιο βαθμό ,το πράσινο και τα λουλούδια του σχολείου μας.

Με ενέργειες μελών του συλλόγου εξασφαλίσαμε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά τη διάθεση  εξοπλισμού πληροφορικής πέντε (5) ηλεκτρονικών υπολογιστών και δύο (2) εκτυπωτών.

Προσφέραμε ικανό χρηματικό ποσό ,που μαζί με τα έσοδα του Πασχαλιάτικου μπαζάρ των κοριτσιών ,δόθηκε για την αγορά  καθισμάτων για την αίθουσα καινοτόμων δράσεων.

Με χρήματα που ο σύλλογος προσέφερε αγοράστηκαν νέοι μεγαλύτεροι κάδοι απορριμμάτων για κάθε τμήμα του σχολείου.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς στην καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης των κοριτσιών της Γ’ Γυμνασίου προσφέραμε σε κάθε μαθήτρια μας αναμνηστικό δώρο και πάπυρο με τις ευχές μας και την υπενθύμιση της rejunion  συνάντησης τους.

Με  την ίδια λοιπόν διάθεση  συνεχίζουμε και τη φετινή σχολική  χρονιά  να σχεδιάσουμε και να πραγματοποιήσουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας  σε συνεννόηση και συνεργασία πάντοτε με τη διεύθυνση  και το σύλλογο του σχολείου  μας .

 

Με εκτίμηση

 

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων