Η κλήρωση για την επιλογή των μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας την περίοδο 2024-25 θα γίνει την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 στη 1.30 το μεσημέρι και θα καλυφθεί διαδικτυακά.

Υποβλήθηκαν 244  αιτήσεις. Ο αριθμός των μαθητριών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου  την επόμενη σχολική περίοδο ανέρχεται σε 125. Από τις 244 αιτήσεις οι 18 αφορούν μαθήτριες, αδελφές νυν μαθητριών του Ραλλείου Γυμνασίου/Λυκείου, που αυτοδικαίως θα εγγραφούν στην Α΄ Γυμνασίου. Άρα απομένουν να κληρωθούν  107 μαθήτριες. Επίσης θα κληρωθούν και 75 επιλαχούσες, που θα πάρουν -με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τη σειρά κλήρωσής τους- τις θέσεις μαθητριών που θα κληρωθούν και για οποιονδήποτε λόγο δεν θα φοιτήσουν τελικά στο σχολείο μας.

Παρακαλούνται οι γονείς που η κόρη τους θα  εισαχθεί σε κάποιο Πρότυπο σχολείο (όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα) ή Πειραματικό ή Μουσικό ή Καλλιτεχνικό  ή γενικότερα  επιθυμούν την απόσυρσή τους από την κλήρωση για την εισαγωγή στο Ράλλειο Γυμνάσιο, να στείλουν απλή υπεύθυνη δήλωση, μέσω του e-mail που δήλωσαν στην αίτησή τους, στο mail εγγραφών του σχολείου   ralleiogym.eggrafes@gmail.com με το μήνυμα: «Αποσύρω την αίτησή μου με αριθ. πρωτοκόλλου …… από την κλήρωση για φοίτηση στην Α΄ τάξη του Ραλλείου Γυμνασίου»
Αυτό θα διευκολύνει και τους ίδιους, αλλά και τις μαθήτριες που τελικά θα φοιτήσουν στο σχολείο μας καθώς θα αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό η διαδικασία μετεγγραφών τον Σεπτέμβριο.