Αγαπητοί Γονείς,  η Διοικούσα αρχή ,τα δύο μέλη που απέμειναν από το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  θερμά,  για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκληση που σας απευθύναμε τον Σεπτέμβριο, για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας και της έκτακτης εισφοράς (2 ευρώ). Ιδιαίτερα θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς της Α’ Γυμνασίου οι οποίοι σχεδόν στο σύνολο τους ανταποκρίθηκαν σε αυτή μας την πρόσκληση.

Δεν θα παραλείψουμε βέβαια να ευχαριστήσουμε και το σχολείο μας, ιδιαίτερα , τον υποδιευθυντή μας κ. Χ. Δερμάτη,  πάντοτε πρόθυμο, που μας διευκόλυνε με την είσπραξη των συνδρομών που στείλατε με τα παιδιά στο σχολείο.

Ελπίζουμε ότι και όσοι δεν τακτοποίησαν ακόμη  την συνδρομή τους θα το θυμηθούν, όποτε μπορούν και διευκολύνονται στην διάρκεια της χρονιάς.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο καθαρισμός των τζαμιών του σχολείου μας μπορεί να πραγματοποιηθεί (την δαπάνη θα καταβάλει εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος Γονέων) .Προγραμματίστηκε για  τη  1 και 2 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή (μετά την λήξη των μαθημάτων) και Σάββατο, ώστε να μην παρακωλυθεί η λειτουργία του σχολείου. Ελπίζουμε ο καιρός να μας επιτρέψει την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης εργασίας και να  μην μας επιφυλάξει αναβολή.

Σας ανακοινώνουμε επίσης  ένα ακόμη έργο, σημαντικού κόστους και αυτό, που είμαστε πάλι στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουμε.

Παραγγέλθηκαν και θα είναι έτοιμοι να τοποθετηθούν ,αυτήν την εβδομάδα, 25 Οκτωβρίου 2019  , Πίνακες ανακοινώσεων, ένας σε κάθε αίθουσα. Οι πίνακες είναι 1.80χ1.86 μέτρα από  λευκή μελαμίνη  ρελιασμένoι περιμετρικά με ταινία P,V.C και θα χρησιμεύσουν στις μαθήτριες του  κάθε τμήματος να αναρτούν εργασίες τους, ανακοινώσεις που αφορούν την τάξη τους, ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικές με τα μαθήματα τους, καλλιτεχνικά έργα τους κ.ά .

Οι πίνακες αυτοί επίσης θα συντελέσουν στο να υπάρχει τάξη, καθαριότητα και καλή αισθητική στο χώρο των αιθουσών εφόσον κάθε τι  που τα παιδιά θα θέλουν να παρουσιάσουν στην τάξη τους θα έχει συγκεκριμένη θέση και δεν θα είναι αναγκασμένα να το κολλούν στον τοίχο .

Το αίτημα αυτό δεχτήκαμε από  το Σύλλογο καθηγητών του σχολείου μας στα πλαίσια της προσπάθειας  για την τήρηση της τάξης, της καθαριότητας και της φροντίδας για την αισθητική του χώρου ,όπου εργάζονται και ζουν τα παιδιά μας την μισή μέρα τους.

Γιαυτό και χαρήκαμε που μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό το έργο ,πάντα βέβαια με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή.

Θα ήταν παράλειψη μας  να μην  ευχαριστήσουμε και τον άλλο υποδιευθυντή μας ,τον κ. Ν.Αρφανάκο που πρόθυμα πάντοτε αναρτά τις ανακοινώσεις μας και  χάρη στην δική του βοήθεια γίνεται δυνατή αυτή η επικοινωνία μας .

Με εκτίμηση

Γλεζάκου Αλέκα (πρόεδρος)       Μοσχονά Μαρία(ταμίας)

Ως διοικούσα αρχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων