Αγαπητοί Γονείς

Επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας να σας ευχηθούμε Καλό Φλεβάρη ,με όσο γίνεται λιγότερες και ελαφρές ιώσεις , και Καλές Απόκριες.

Την Πέμπτη 30/1/20 πραγματοποιήσαμε την αρτοκλασία μας και γευτήκαμε όλοι μας τον εύγεστο άρτο μας , ευχόμαστε πάντοτε με υγεία και καλή φώτιση στα παιδιά μας!

Για τις δράσεις μας αυτού του μήνα, σας υπενθυμίσουμε το Αποκριάτικο πάρτι που ετοιμάζουμε για τα κορίτσια μας ,την Παρασκευή 21/2/20  στο Music Factory.

Σε κάθε τμήμα και των τριών τάξεων έχει οριστεί μια μαθήτρια από την οποία μπορούν να προμηθευτούν τα κορίτσια τις προσκλήσεις για το πάρτι ,πράγμα το οποίο , βέβαια ,μπορεί  να γίνει και το βράδυ της Παρασκευής 21/2/20 στο χώρο του Music Factory όπου θα γίνει το πάρτι μας.

Σε απάντηση ερωτημάτων που δεχτήκαμε από γονείς, σας διαβεβαιώνουμε ότι το Δ.Σ του Συλλόγου μας θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης του πάρτι συνεχώς ,όλη τη βραδιά, από την άφιξη του πρώτου παιδιού μέχρι και την τελευταία αποχώρηση. Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν στο χώρο του πάρτι ,υπάρχει ξεχωριστή αίθουσα. Τα παιδιά μπορούν να φέρουν μαζί τους την παρέα τους, αδέρφια ,ξαδέρφια, φίλους, συνομηλίκους τους.

Θα θέλαμε ακόμη να σας υπενθυμίσουμε την λαχειοφόρο αγορά που σχεδιάζουμε για το πάρτι και να  ζητήσουμε την συμμετοχή και βοήθειά σας σε αυτήν ,είτε προσφέροντας κάποια δώρα είτε αγοράζοντας λαχνούς. Τα δώρα  μπορούμε να  τα εξασφαλίσουμε από γνωστούς, προσφορές και χορηγίες καταστημάτων, από την δουλειά μας ο καθένας ,χωρίς να  ξοδέψουμε χρήματα . Προσπάθεια και φροντίδα μας είναι το αντίτιμο των λαχνών να είναι πολύ χαμηλό και να κερδίζουν σχεδόν όλοι ένα δώρο.  Το Δ.Σ του Συλλόγου έχει ήδη απευθυνθεί σε μικρά και μεγάλα καταστήματα έχει εξασφαλίσει αρκετά δώρα από προσφορές και χορηγίες αλλά χρειάζεται να εμπλουτίσουμε τον κατάλογο μας .

Την Παρασκευή 7/2/20 ,την ημέρα επίδοσης των ελέγχων των παιδιών, το Δ.Σ του Συλλόγου μας θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου στη διάθεσή σας για όποια ερώτηση ή διευκρίνηση  χρειαστείτε.

Σας περιμένουμε ,με την όποια συμμετοχή ,στήριξη και βοήθεια επιθυμείτε ,στην δράση αυτή του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.