Ενημερώνουμε τους γονείς ότι ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-21 θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι. Οι μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 11.15 π.μ., ώστε να χωριστούν σε τμήματα και να οδηγηθούν από τους υπεύθυνους καθηγητές  στις αίθουσες τους. Οι μαθήτριες της Β΄ και της Γ΄Γυμνασίου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 11.45 π.μ. και θα οδηγηθούν αντίστοιχα στις αίθουσες τους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας ο Αγιασμός θα γίνει στον αύλειο χώρο του σχολείου παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών και μαθητριών και στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφτεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, όπου θα παρευρίσκονται οι λοιποί εκπαιδευτικοί και μαθήτριες. Μετά τη λήξη της τελετής οι μαθήτριες της Β΄και της Γ΄τάξης θα αποχωρήσουν από το σχολείο, ενώ οι μαθήτριες της Α΄ τάξης θα παραμείνουν για να παραλάβουν τα βιβλία τους, που έχουμε ήδη συσκευάσει σε σακούλες και μετά θα αποχωρήσουν (γύρω στη 1 το μεσημέρι).

Τις επόμενες δύο ημέρες της εβδομάδας (Τρίτη 15/9 και Τετάρτη 16/9 ) το σχολείο θα λειτουργήσει με τετράωρο πρόγραμμα (08.20-11.40). Οι μαθήτριες καλούνται να έχουν μαζί τους ένα τετράδιο και ένα στυλό. Περαιτέρω οδηγίες θα δοθούν από τους καθηγητές τους.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει των εγκυκλίων του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας οι μαθήτριες (όπως και το προσωπικό) υποχρεούνται κατά την είσοδό τους στο σχολείο και καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του να φορούν μάσκες. Επίσης δεν επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο σε οποιονδήποτε εκτός από το προσωπικό. Παρακαλούνται όσοι γονείς κατά τη διάρκεια του Αγιασμού παραμείνουν έξω από το σχολείο να μην κλείνουν την είσοδο και να μη δημιουργούν συνθήκες συνωστισμού ώστε να μπορούν οι μαθήτριες να εισέρχονται και εξέρχονται απρόσκοπτα και με ασφάλεια.

Οι εγγραφές στο Γυμνάσιο έχουν γίνει αυτόματα και αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα επικοινωνήσει το σχολείο με τους κηδεμόνες. Τα Δελτία Υγείας για τις μαθήτριες της Α΄Γυμνασίου θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις ίδιες.

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας!

Δείτε το νέο ωράριο λειτουργίας του σχολείου μας (προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες, σύμφωνα με τις οποίες τα παιδιά δεν πρέπει να βγαίνουν όλα μαζί διάλειμμα) πατώντας εδώ:

ΝΕΟ-ΩΡΑΡΙΟ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ