• Η  μαθήτρια Κωνσταντινίδου Αλίκη της Γ΄ τάξης του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων και αθλήτρια του Ιππικού  Ομίλου Αυλώνα ιππεύοντας τον Anwar αναδείχθηκε 3η στην κατηγορία Δ Παίδων στα 40km στο αγώνισμα της Ιππικής Αντοχής που στους αγώνες που  έλαβαν χώρα στο Κάστρο Βοιωτίας 18-19 Νοεμβρίου 2023 κατακτώντας το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο και κερδίζοντας την πρόκριση για τα 60km

 

 

  • Η  μαθήτρια Κωνσταντινίδου Ολίνα της Α΄ τάξης του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων και αθλήτρια του Ιππικού  Ομίλου Αυλώνα ιππεύοντας τον GA PEGASUS  αναδείχθηκε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στη κατηγορία Παίδων στο αγώνισμα της Ιππικής Αντοχής στα 60 km στους Πανελλήνιους Αγώνες  που έλαβαν χώρα στο Κάστρο Βοιωτίας 18-19 Νοεμβρίου 2023.
    Η 12χρονη αμαζόνα της ΙΠΟΑ κατάφερε να ολοκληρώσει τα 60 χλμ. σε χρόνο 4 ώρες και 32 δευτερόλεπτα τερματίζοντας πρώτη στην κατηγορία των Παίδων και έγινε η νεότερη σε ηλικία πανελληνιονίκης στην Ιππική Αντοχή.
    Εκτός από ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ πήρε την πρόκριση για τα 80km
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Οι μαθήτριες ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΟΤΑΚΗ & ΝΕΚΤΑΡΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΤΑΚΗ διακρίθηκαν ως ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ στη Διεθνή Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής 2022-2023 της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος με τίτλο:
    «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει»
    100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού.

 

  • Η μαθήτρια Αυγερινού Μαρία του τμήματος Γ1 του σχολείου μας, συμμετέχοντας στο παγκόσμιο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα taekwondo του «MONTENEGRO PODGORICA OPEN 2023» στις 21-22/10/2023 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της. Επίσης συμμετέχοντας στο παγκόσμιο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα taekwondo στο «10th RAMUS SOFIA CUP 2023» της Βουλγαρίας στις 04-05/11/2023 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία της.

 

  • Η μαθήτρια Σπαρτάλη Μαριαλίνα του τμήματος Α4 του σχολείου μας  (αθλήτρια του Tae Kwon do με μαύρη ζώνη και 1 dan)  συμμετείχε στις 21/10/2023  στο Πανελλήνιο κύπελλο Παγκορασίδων και κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο).

 

Επίσης κατέκτησε την 3η θέση  και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταε κβο ντο  στην κατηγορία Παγκορασίδων ,που διεξήχθη στις Σέρρες 16-20/11/23

 

 

  • Η μαθήτρια Μαργαρίτα Μάρα του τμήματος Γ4 του σχολείου μας (αθλήτρια ποδοσφαίρου) κατάφερε να επιλεγεί στην τελική 20δα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, η οποία θα εκπροσωπήσει την χώρα μας από την 1-10 Νοεμβρίου στο αναπτυξιακό τουρνουά UEFA στο Λονδίνο.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες μας και στους γονείς τους για την υποστήριξη !!!