ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Αγαπητοί γονείς,

Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε για τα παιδιά μας, αλλά και για όλους εμάς. Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν κι εμείς με την νέα σύνθεση του Συλλόγου μας και σας ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και δύναμη!

Η πρώτη δραστηριότητα του Συλλόγου μας ήταν η κοπή της πίττας.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την προφέραμε στα παιδιά μας (σε όλα τα τμήματα) και η τυχερή μαθήτρια που πέτυχε το φλουρί, σε κάθε τμήμα, κέρδισε ένα αναμνηστικό δωράκι από το Σύλλογο.  Υπήρχε, επίσης και μια «σούπερ τυχερή» από όλο το Σχολείο, που το κομμάτι της κέρδιζε μια τούρτα από τα Ζαχαροπλαστεία Μαστρονικόλα.

Όπως γνωρίζετε, η ετήσια συνδρομή είναι το μόνο τακτικό έσοδο του Συλλόγου, χάρις στο οποίο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις διάφορες δραστηριότητες των παιδιών και στις ανάγκες του Σχολείου, για την καλύτερη λειτουργία του.  Περιμένουμε, λοιπόν, από όλους σας να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, γνωρίζοντας από το παρελθόν ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά μας, με πολλαπλάσιο όφελος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη -και φέτος- την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποφάσισε τη διατήρηση της συνδρομής στα 15 ευρώ για ένα παιδί και 20 ευρώ για δύο ή και περισσότερα παιδιά.

Την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 θα βρεθείτε στο Σχολείο μας  για τους ελέγχους προόδου.  Στην είσοδο θα υπάρχουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων, έτσι ώστε όσοι επιθυμείτε -και δεν έχετε ακόμη  καταβάλλει την ετήσια συνδρομή- να έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε αυτό το θέμα.

Επιθυμούμε να σας βεβαιώσουμε ότι το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας θα είναι πάντα δίπλα σας πρόθυμο να σας ακούσει και να ασχοληθεί με κάθε θέμα που απασχολεί εσάς και τα παιδιά σας. Είμαστε εδώ να συζητήσουμε μαζί σας τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Σας ευχαριστούμε,

 

Η πρόεδρος                                                                              Η Γραμματέας

 

Αντιγόνη Φούρκα                                                                     Βασιλεία Δαπόντε