Αγαπητοί γονείς,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Γονέων και  Κηδεμόνων του σχολείου μας θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μας .Την Τρίτη  12/2/19  ημέρα απονομής των  ελέγχων των παιδιών μας πολλοί γονείς κατέβαλαν την ετήσια συνδρομή  τους . Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι και άλλοι γονείς θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν το θέμα αυτό ,παρά τις δυσκολίες που όλοι μας αντιμετωπίζουμε  σήμερα. Θα μπορέσουμε έτσι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των κοριτσιών μας και να συνδράμουμε το σχολείο , συμπληρωματικά  βέβαια ,    και όσο μας είναι δυνατόν.

Μετά την Πρωτοχρονιάτικη πίτα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας  ανακοινώσουμε την  δεύτερη εκδήλωση, που σχεδιάσαμε για τα παιδιά μας, την Παρασκευή 1/3/19 στο αίθριο του σχολείου .Είναι ένα αποκριάτικο party. Πιστεύουμε ότι ήδη θα το γνωρίζετε, ανακοινώθηκε  στα παιδιά την Τέταρτη   20/2/19 , τα έχουμε ενημερώσει  σχετικά και έχουμε αναρτήσει ανακοινώσεις στο χώρο του σχολείου.

Ας δούμε, όλοι μας, θετικά αυτές τις  εκδηλώσεις οι οποίες πλαισιώνουν το κύριο έργο του σχολείου , τη μάθηση. Πολλαπλοί είναι οι στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε  με αυτές τις εκδηλώσεις , να  γνωρίσουν  τα παιδιά μας και να τηρούν τα  έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας και του πολιτισμού μας, να εκφράζονται ,να χαίρονται, να χαλαρώνουν και να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους .Και βέβαια είναι μια καλή ευκαιρία και  για εμάς τους γονείς  να γνωριστούμε μεταξύ μας ,να συζητήσουμε θέματα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας ,να μοιραστούμε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Με χαρά επίσης θα δεχτούμε την βοήθεια και την συνδρομή σας για εκείνο το απόγευμα-βράδυ για την ασφάλεια των παιδιών και την περιφρούρηση του σχολείου ,το οποίο πρόθυμα μας παραχωρεί ο Διευθυντής  και το οποίο οφείλουμε να  προστατέψουμε για να συνεχίσουν να το χαίρονται τα παιδιά μας .

 

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων