Αγαπητοί γονείς και παιδιά το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώσαμε την Παρασκευή  1/3/2019. Τα πάρτυ μας είχε καλό και πλούσιο φαγητό ,αναψυκτικά και χυμούς ,τραγούδι, χορό και κυρίως κέφι και χαρά ! Τα κορί-τσια τραγούδησαν,χόρεψαν και διασκέδασαν με την όμορφη μουσική του D.J,που έπαιξε μέχρι την αποχώρηση και του τελευταίου παιδιού, και ο οποίος ήταν μια ευγενική προσφορά ,δώρο προς τα κορίτσια μας ,του ζαχαροπλαστείου “ Μαστρονικόλας “. τους υπεύθυνους του οποίου ευχαριστούμε θερμά

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όσα κορίτσια συμμετείχαν,για την άψογη συμπεριφορά τους. Όχι μόνο δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα αλλά σεβάστηκαν απόλυτα τους κανόνες που ο Σύλλογος έθεσε και βέβαια το χώρο του σχολείου τους .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς, που και από μακρινές αποστάσεις, συνόδευσαν τα κορίτσια τους και παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης κοντά μας. Καλούμε και όλους τους άλλους γονείς μαζί με τα κορίτσια τους να συμμετέχουν και να πλαισιώνουν τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις μας.Σκοπός μας είναι η επικοινωνία ,η επαφή ,η ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων για να είμαστε ,όσο γίνεται, κοντά στα παιδιά μας να τα βοηθάμε και να τα στηρίζουμε στο σύνολο τους .

Σε λίγο θα  σας ανακοινώσουμε τις Ανοιξιάτικες ,Πασχαλιάτικες δράσεις μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων