ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ                                                                         ΠΕΙΡΑΙΑΣ 12/04/2019

e-mail:ralleiogym@hotmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Αγαπητοί γονείς ,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνεχίζοντας για μία ακόμη χρονιά την οργάνωση για την Μεταφορά των μαθητριών, σας καλεί  να συμπληρώσετε την αίτηση, που ακολουθεί στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης, για μεταφορά για την νέα σχολική χρονιά 2019-2020  και να την στείλετε με email στο afourka@otenet.gr  έως τις  20 Ιουνίου 2019  προκειμένου να έχουμε τον πλήρη αριθμό των συμμετεχόντων και να οριστούν τα ακριβή δρομολόγια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο Σύλλογος έχει συνάψει Σύμβαση με τον Μεταφορέα, με όρους για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητριών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μεταφερόμενων. Δημιουργήσαμε τον Κανονισμό Μεταφοράς για την παροχή προς τους γονείς βασικών και χρήσιμων πληροφοριών τον οποίο αναρτήσαμε στο site του Συλλόγου (πατήστε εδώ)

Τα δρομολόγιο σχεδιάζονται  για διέλευση του λεωφορείου από κεντρικές οδικές αρτηρίες σχετικά πλησίον των οδών κατοικίας των μαθητριών. Θα οριστούν τα ακριβή σημεία επιβίβασης/αποβίβασης των μαθητριών (π.χ. στάση λεωφορείου ή άλλο χαρακτηριστικό σημείο ή διασταύρωση). Η ώρα αναχώρησης από το σχολείο θα είναι μετά τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού προγράμματος, δηλαδή 14:15, περίπου.

 Σημαντική διευκρίνιση: σε περίπτωση που οι διευθύνσεις των ενδιαφερομένων μαθητριών έχουν μεγάλη διασπορά ενδέχεται η διαμόρφωση του δρομολογίου να αφήνει κάποιους εκτός. Το κόστος  της τιμής των κομίστρων είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον αριθμό συμμετεχόντων και των δρομολογίων του κάθε μήνα . Η Τιμή ενδεικτικά θα κυμαίνεται  από  46€ έως 66€ . Δηλαδή για 1 πούλμαν πλήρες 49 θέσεων η μέση μηνιαία επιβάρυνση για κάθε μαθήτρια θα είναι  46€ .  Για 1 πούλμαν με 40 θέσεις η μέση μηνιαία επιβάρυνση θα είναι  66€ . Αποχωρήσεις από τα δρομολόγια μαθητριών μετά την έναρξη τους  θα επιβαρύνουν αναλογικά τους υπόλοιπους. *Μέση τιμή δρομολογίων : 20 δρομολόγια/μήνα . Έναρξη δρομολογίων από Σεπτέμβριο έως 31/5/2020.

Η  πληρωμή των κομίστρων είναι μηνιαία και προκαταβάλλεται πριν την λήξη του προηγούμενου μήνα . Η πληρωμή γίνεται απ’ ευθείας από τους γονείς στον Μεταφορέα.  Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το οικονομικό μέρος ως προς την εκπλήρωση του από τους γονείς  ούτε προς τον μεταφορέα για την είσπραξη του. Ο Μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να εκδίδει μηνιαία το νόμιμο φορολογικό στοιχείο σε κάθε γονέα.

Για κάθε παιδί ο γονέας πρέπει να συμπληρώσει ξεχωριστά αίτηση. Με την συμπλήρωση της αίτησης ο γονέας αποδέχεται τον Κανονισμό Μεταφοράς που είναι αναρτημένος στο site του Συλλόγου. Αρμόδιος για πληροφορίες του παρόντος εγγράφου Φούρκα Αντιγόνη κιν. 6975-598509 ‘Ώρες : 16:00- 20:30

Εκ του

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΗΛΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Φούρκα Αντιγόνη

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Ονοματεπώνυμο: ________________________________________________________________________________________                                                                                                

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :  ______________________  Email :_____________________________________________________                               

Ονοματεπώνυμο Μαθήτριας: _________________________________________________ Τάξη: ________________________

Περιοχή Κατοικίας : ______________________________________________________________________________________

Διεύθυνση:_____________________________________________________________________________________________

Κοντινότερη Οδική αρτηρία :_______________________________________________________________________________

Θα  πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι:

  • Για κάθε μεταφερόμενο μαθητή ο ενδιαφερόμενος γονέας πρέπει να υποβάλει ξεχωριστή αίτηση.
  • Οι γονείς που θα μεταφέρουν τα παιδιά τους πρέπει να είναι μέλη του Συλλόγου και ταμειακώς εντάξει.

Έλαβα γνώση των όρων του Κανονισμού Μεταφοράς , τους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα και προσχωρώ σε αυτούς.

Υπογραφή Γονέα ή Κηδεμόνα         Πειραιάς 2019/2020

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ