Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10 το πρωί. Καλό θα ήταν οι μαθήτριες να προσέλθουν στο σχολείο λίγο νωρίτερα και να φορούν μάσκες στο χώρο του προαυλίου, επειδή θα υπάρχει μεγάλος συνωστισμός από μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου (ο Αγιασμός είναι κοινός για Γυμνάσιο και Λύκειο). Επίσης συνιστάται όσοι γονείς προσέλθουν να είναι πολύ προσεκτικοί, να φορούν μάσκες, να μην κλείνουν τις εισόδους, να μην παραμένουν στους εσωτερικούς χώρους και να κατευθυνθούν προς το χώρο του κυλικείου του Γυμνασίου διευκολύνοντας έτσι το έργο των εκπαιδευτικών. Τέλος σας παρακαλούμε τη συγκεκριμένη ημέρα να αποφύγετε την προσέλευση στα γραφεία της Διεύθυνσης και των Καθηγητών.

Την Τρίτη και την Τετάρτη 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί  τετράωρο πρόγραμμα (έναρξη 08:20 και λήξη 11:40). Το σχολείο θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 2 το μεσημέρι και όσες μαθήτριες επιθυμούν μπορούν να περιμένουν τους γονείς τους στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου (αυλή, γήπεδο, χώρο υποδοχής). Για τις υπόλοιπες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με τα κενά εκπαιδευτικών που τυχόν υπάρχουν στο σχολείο.

Τα βιβλία θα δοθούν στις μαθήτριες την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο από την έναρξη των μαθημάτων θα υπάρξει ενημερωτική (απογευματινή) συνάντηση με τους γονείς στο χώρο του Αμφιθεάτρου για την οποία θα βγει νεότερη ανακοίνωση.